top of page

Wie ben ik?

Wat lief dat je meer wil weten.

Mijn naam is Justine, vrienden, mijn moeder en mijn lief zouden mij omschrijven als een gedreven, empathische, toegewijde en leergierige vriendin, dochter of partner. Met veel passie vind je mij, als voedingsexpert en massagetherapeute, terug in mijn praktijk Genieten en Voeden, een levenslange droom die uitgekomen is voor mij en die passie dàt voel jij ongetwijfeld wanneer je langskomt.

Diëtist Waregem

Mijn interesse in het menselijk lichaam, wetenschappen en dorst naar kennis heeft geleid tot het behalen/volgen/lezen van...

  • Masterdiploma in de biomedische wetenschappen met afstudeerrichting ‘Voeding en Metabolisme’.

  • Diëtiste/voedingsdeskundige

  • Massagetherapeute

  • Herborist

  • Verschillende bijscholingen eetstoornissen, emotie eten, emotieregulatie

  • Ontelbaar aantal boeken en wetenschappelijke artikels.

intuïtief eten diëtist deinze

"If it excites you and scares you at the same time, 
it probably means you should do it."

Mijn favoriete quote

Voedingsdeskundige

Typisch Justine

...Aan de verkeerde luchthaven staan voor een weekendje weg naar Barcelona.

...Portefeuille vergeten zijn thuis als ik aan de kassa sta van mijn favoriete supermarkt waarvoor ik een half uurtje dien te rijden.

...De deur vergeten op slot doen waardoor onze hond Odiel weer heerlijk op avontuur gaat op zijn eentje.

...Net die ene doos teveel willen dragen zodat alles uit mijn handen glipt en ik uiteindelijk meer tijd verlies dan tijd win met deze ondoordachte actie.

...En als laatste geef ik graag mee dat ik geen twee dingen tergelijkertijd kan dus als je mij in volle concentratie bezig ziet, is de kans groot dat er geen enkele andere informatie doorsijpelt, dus het feit dat ze zeggen dat vrouwen 2 dingen tegelijkertijd kunnen, is bij mij niet van toepassing. 

Passie voor voeding

...Ik doe wat ik doe omdat ik iedereen dichter wil brengen bij zichzelf. Het is mijn missie om vrouwen (en mannen) zelfzekerder te doen voelen. Iedereen verdient het om een goede relatie met zichzelf te hebben én met voeding. Dit doe ik op mijn unieke manier, vol passie en dat voel je."

intuïtief eten diëtist roeselare
diëtist in de buurt

...

Verder word ik echt blij van een goed boek met zicht op de tuin of nog beter, in de tuin op zonnige zomerdagen of -avonden. Daarnaast is reizen een beetje zoals zuurstof en heb ik nood aan twee injecties per jaar, liefst met andere culturen. Ik babbel graag, maar de natuur kan me voor uren stil krijgen, op wat voor mooie plek leven wij, toch? Evengraag als ik op ontdekking ga, kom ik sinds enkele jaren thuis in onze geliefde thuisbasis, Schuiferskapelle. Daar wonen wij: Yves, mijn verloofde, samen met onze hond Odiel. 

Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt!

bottom of page