top of page

All-in Feelgood
Traject

Het meest complete traject waarbij je afscheid neemt van diëten en emo-eten. Je leert jezelf én je lichaam eindelijk omarmen.

Samen met mij bewandel jij het pad naar een gezondere mindset en gelukkiger leven! Tijdens dit traject van 21 SESSIES zal ik je leren luisteren naar jouw lichaam en al haar signalen. Ja, ook jij kan dat! Je leert ook hoe je best reageert op die signalen, je krijgt voedingsadvies, wordt een ware foodexpert en ik help je komaf maken met emo-eten. Waar voeding vroeger heel wat stress met zich meebracht, zal ik je bevrijden waardoor je meer tijd zal hebben om te genieten van de dingen in het leven die er echt toe doen.

Bye bye diets, hello food freedom!

Wil je gezonder eten en leven zonder verboden voedingsgroepen? Wil je niet inboeten op genot en geen honger lijden? Wil je niet meer piekeren of je schuldig voelen over eten. Wil je niet contstant honger ervaren? Wil je af van eetbuien of emotie-eten? Wil je weten, wanneer, wat en hoeveel je best eet? Wil je je goed voelen in je eigen vel? Wil je zonder moeite weten wat je best eet/kookt/koopt? Wil je nooit meer diëten? Ben je klaar met 'jojo-en'? Zoek je een zachte aanpak die je voor altijd zal kunnen volgen? Wil je iets anders en bent klaar om een langdurige gezonde relatie op te bouwen met voeding en je lichaam.

 

 • Herstel je je relatie met voeding.

 • Word je een echte foodexpert (verpakkingen, slimmere       keuzes, weekmenu's, maaltijden samenstellen, tussendoortjes). 

 • Leer je luisteren naar de noden van jouw lichaam en leer je er slimmer op inspelen: jouw intuïtieve eter ontwaakt!

 • Pak je verstoord eetgedrag aan zoals restrictief eten, eetbuien, maaltijden overslaan en emotie-eten. 

 • Gaan we samen op zoek naar een duurzaam eetpatroon dat zowel je fysieke als mentale gezondheid respecteert, rekening houdend met jouw voorkeuren, mogelijkheden en levensstijl.

 • En nog zoveel meer! 

 

 

Tijdens dit traject: 

 • 21 SESSIES 1 op 1 coaching (in de praktijk of online).

 • Een traject VOLLEDIG OP MAAT

 • Een gepersonaliseerd inspiratieboek met alle besproken   informatie waar je dus levenslang op kan terugvallen.

 • Winkellijsten, receptenbundels en zoveel meer.

 • Tijdens dit traject krijg je 10% korting op aangevraagde massages   = 'food for the mind!'

Investering: 1260,- (betaling is mogelijk met cash of Payconiq)​

Afbetalingsplannen: 3 keer 450 euro dus

per 7 sessies of 7 keer 200 euro dus per 3 sessies

 

Wil je een korter traject op maat? Kom gerust langs,

dan stellen we samen één op die jouw

noden volledig beantwoordt. 

Praktisch: 

Wat anderen zeggen over Genieten en Voeden:

"Voorheen kwam ik altijd maar gewicht bij. Het lukte mij niet om gezond te eten, mijn weekends verbrodden alles. Ik at te weinig en niet voedzaam genoeg, dus je hebt me geleerd om voedzaam te eten. De tips die Justine gaf in het eerste deel zijn enorm waardevol, ik leerde luisteren naar mijn lichaam, ze gaf bruikbare tips. Ze leerde me wat voedzaam eten is. Je bent je meer bewust van wat je in je mond stopt."

"Diëten zijn heel oppervlakkig, dit gaat veel dieper. Stap voor stap leg Justine alles goed uit.

Dit traject is iets voor mensen die een persoonlijk traject wensen."

Over Food and Feelings:

"Dankzij dit traject heb ik zo goed als geen emotionele eetbuien meer. Dit traject is goed voor mensen die willen werken rond emoties maar geen psychologische sessie wensen, want in emo-eten is het wel belangrijk dat dit aangeraakt wordt."

"Iedereen die van plan is om naar diëtiste te stappen of zelfs net niet, iedereen zou er baat bij hebben, ze zouden dit beter in school geven."

"Nu weet ik wat er voedzaam is, ervoor dacht ik dat alles goed was. Het grote voordeel is dat je bij Justine alles mag eten, maar anders. Ik snoep minder dan voorheen. Mijn vooropgestelde doelen zijn bereikt. Ik zou zeggen: niet twijfelen, gewoon doen!"

"Niet twijfelen, gewoon doen. Dit traject is voor jou als je nooit meer wil diëten, dit is geen dieet meer dat je volgt, dit is vol te houden in tegenstelling tot shakes, het is echt een lifestyle. Dit is anders dan andere diëtisten, eerder lifestyle coaching. In eerste deel gaat Justine amper in op voeding, maar dat is de noodzakelijke basis, in het begin had ik dat niet door, wees je bewust dat alles rond voeding in deel 2 aan bod komt."

Voel je je aangesproken, dan is dit traject iets voor jou! 

Twijfel je nog welk traject bij jou zou passen,

aarzel dan niet om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.

Kapelleweg 9, 8700 Schuiferskapelle (Tielt)

justine@genietenenvoeden.be

0468 47 50 01

 • Black Instagram Icon

Bedankt voor de inzending!

bottom of page